Print Digital

Calitatea Culorilor Laser: 600dpi

- Format maxim: A3 wide
- Format minim: A6

- Automat Copiere
- Print controlat prin Fiery
- Scanare maxim A3
- Grosime hartie maxim 250g
- Suport pentru diverse tipuri de hartie in special pentru print digital laser
- Economisim timp si hartie prin functia Duplex

 

- Oferim reducere de 10% la printuri/copii daca se foloseste modul automat.
- Hartia folosita pntru print foto digital se taxeaza separat, gramajul ei este intre 100g si 250g, se poate comanda hartie speciala din catalogul aflat la magazin.

Suport - recomndari

- Fisiere suportate pentru print: pdf, doc, docx, cdr/cpt (corel11), odt, dwg, xls, ppt, toate fisierele imagine - suntem dispusi sa gasim solutii la fisiere ale caror programe nu le avem instalate.

- Recomandari: pentru documente unde formatarea textului si a imaginii e foarte importanta va rugam sa le aduceti in format PDF (Adobe Reader) daca programul pe care il utilizati nu poate exporta in formatul acesta va recomandam Bullzip - pdf printer va rog sa instalati cu atentie programul, deoarece pentru a functiona corect are nevoie de componente separate pe care le ia automat de pe internet (nu contine virusi sau alte aplicatii daunatoare).

- Daca doriti sa avem o colaborare cat mai simpla fara a avea neplaceri in momentul in care pregatim fisierele pentru print, sa ne comunicati exact rezultatul final pe care doriti sa il aveti de la noi, fisierele sa fie pregatite in modul bun pentru print (nu garantam ulterioare modificari ale fisierului dv.)

- Daca aveti intrebari va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.